IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Amity

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sean Cavill
Administrator
avatar

Aantal berichten : 38

Character sheet
Age: 10 years old
Job: Pupil
Partner: Yuk, no way!

BerichtOnderwerp: Amity   ma mei 05, 2014 11:17 pm


Amity is een van de vijf facties van Chicago, de enige factie die zich geheel gewijd aan vrede, vriendelijkheid, vergiffenis, vertrouwen en neutraliteit. Amity is opgericht door diegenen die oorlog en vechten zien als de fout van de mens. Hun stof tijdens de Choosing Ceremony is grond.

Amity waardeert vrede boven alle anderen. Leden van Amity leven een vredig bestaan en houden zich meestal neutraal tegenover de andere facties. Ze zullen nooit een oorlog in stappen of anderen pijn doen en zien wapens en oorlog als dingen die niet nodig zijn. Amity leden worden soms gezien als een beetje naïef en erg luid. Iedereen betrekt elkaar en kent elkaar en het is vaak een erg hechte groep, die samen beslissingen nemen en geen echte leider hebben.

Physical Traits
Aangezien de factie geluk en vrede symboliseert, dragen de leden over het algemeen heldere en comfortabele kleding. Hun kleding bestaat uit de kleuren geel en rood. Hun dresscode is minder formeel dan die van andere facties, een transfer van een andere factie kan zo zonder enige oproer te veroorzaken nog steeds een deel van de kleur van zijn eigen factie dragen.

Function
Amity is de enige factie die zorgt voor voedsel. Hun banen bestaan vaak uit veehouders, voedselkwekers, dierenverzorgers en alle dingen die daar ook maar een beetje op lijken. Zij zijn de echte experts als het gaat om voedsel, dieren en de natuur en vaak werken de leden samen in de boomgaarden om daar appels te plukken.

Initiation
Amity Initiation is niet zo heel zwaar. Initiates moeten samen in de boomgaarden appels plukken en liedjes zingen, zoals echte Amity leden dat doen. Dit doen ze een paar keer en ook krijgen ze geleerd hoe ze dieren moeten verzorgen en hoe ze op de boerderij moeten werken. Op het einde van de Initiation wordt er een grote ceremonie gehouden waarin de Amity leden hun nieuwe leden verwelkomen. Alle leden die volledig meedoen aan deze initiation, worden uiteindelijk een volledig lid van Amity.

Trivia
» Amity leden bezitten de boerderijen buiten het hek, maar doen vaak ook banen zoals verzorger en adviseur.
» Ze dragen altijd kleding met de kleur rood/geel.
» In plaats van stemmen voor een grote beslissing binnen de factie, discussiëren de leden totdat ze het met elkaar eens zijn en samen een beslissing hebben gemaakt.
» Amity heeft geen echte leden, enkel een vertegenwoordiger die hun beslissingen aan de rest verteld.
» Ze groeten anderen met een knuffel.
» Wanneer leden van Amity een conflict hebben, worden ze naar de Conflict Room gebracht waar ze een 'Peace Serum' krijgen toegediend die hen kalmer en vrolijker maakt.
» Ze doen iets in hun brood dat hun leden vrolijker maakt.
» De enige artiesten die over zijn, komen uit deze factie.
» Een scheldwoord voor Amity leden is 'Banjo Strummin' Softies'.

_________________

Fear doesn't shut you down; it wakes you up.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://divergent-rpg.actieforum.com
 
Amity
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Divergent :: Important :: Handbook :: Information :: Factions-
Ga naar: