IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Dauntless

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sean Cavill
Administrator
avatar

Aantal berichten : 38

Character sheet
Age: 10 years old
Job: Pupil
Partner: Yuk, no way!

BerichtOnderwerp: Dauntless   ma mei 05, 2014 11:18 pm


Dauntless is een van de vijf facties van Chicago, de enige factie die zich geheel gewijd aan moed, dapperheid en onbevreesdheid. Het is opgericht door zij die angst verafschuwden en zij die lafheid zien als een probleem dat de samenleving tegemoet komt. Dauntless probeert lafheid tegen te gaan door hun initiates te trainen hoe ze moeten reageren in tijden van angst. Hun stof tijdens de Choosing Ceremony zijn kolen.

Dauntless waardeert moed boven alle andere. Ze trainen om te vechten en wapens te kunnen gebruiken om hun lichamen gereed te maken tegen uitdagingen en bedreigingen, wat noodzakelijk is als ze het leven van een Dauntless willen overleven. De factie benadrukt ook het idee van vrijheid van angst. Dauntless leden en initiates zijn de enigen die toegestaan zijn om via de trein te reizen en dit doen ze op een erg gedurfde manier. Ze springen in en uit de trein terwijl deze nog in beweging is.

Dauntless is de enige factie die hun leden, wanneer ze een bepaalde leeftijd hebben bereikt en het vermogen om de deugd van hun factie niet meer kunnen naleven, de keuze geeft om factionless te worden of te sterven. Daarom heeft deze factie geen enkel oud lid. Als het om begrafenissen gaat, willen de Dauntless dit onmiddellijk na een dood uitvoeren, want ze willen de dood zodra het gebeurt herkennen. Het is meer een soort feest en er wordt vaak veel gedronken tijdens zo'n begrafenis. De traditionele banen van Dauntless leden omvatten, maar zijn niet beperkt tot: Fence Guard, Chicago's veiligheidsmacht, tatoeëerder, wapenmaker, vechten voor entertainment, initiates trainen en Dauntless leider. Sommige leden stellen zich vrijwillig om banen te doen die normaal andere facties doen om deze banen dichterbij te hebben, bijvoorbeeld een verpleegkundige.

Physical Traits
Dauntless leden dragen altijd zwarte kleding. De vrouwen dragen strakke broeken, panty's, strakke kleding en zwarte laarzen of schoenen. De mannen dragen een zwarte broek en nauwsluitend shirt. Dauntless leden hebben vaak tattoo's en piercingen. Ze verven hun haren soms ook in vreemde kleuren.

Function
De mensen van Dauntless zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van de stad, het beschermen van haar inwoners tegen bedreigingen binnen en buiten. De Dauntless waren eerder verantwoordelijk voor het toezicht op de Factionless sectoren van de stad tot de gemeenteraad ervoor gestemd heeft om hen hiervan te verlossen. Hun belangrijkste taak is om het hek dat de stad omringt te bewaken. Het wordt beschouwd als een gevaarlijke baan, maar het is ook een erg noodzakelijke baan.

Initiation
De Dauntless initiates worden tijdens de eerste stage van elkaar gescheiden. De Dauntless Born initiates worden apart getraind van de Transfer initiates. Er zijn drie stages van Dauntless Initiation: fysiek, mentaal en emotioneel. Tijdens de eerste stage leren ze omgaan met wapens en vervolgens leren ze te vechten tegen anderen. De Dauntless Born initiates en Transfer initiates krijgen aan het einde van deze stage aparte scores. Hun score hangt af van hoe vaak ze verloren en gewonnen hebben en van wie ze verloren of gewonnen hebben. De vier initiates die het laagste gescoord hebben, moeten Dauntless verlaten. In de emotionele stage worden de leden in een simulatie gezet waarin een van hun angsten zich bevind, hierin moeten ze zichzelf kalmeren om eruit te kunnen komen. Alle overige leden gaan naar de laatste stage, die de mentale stage genoemd wordt, waarin ze in een fear landscape gezet worden en al hun angsten moeten confronteren om eruit te kunnen komen. Hierbij wordt een laatste, uiteindelijk score gemaakt. De top tien van deze stage mag blijven en iedereen die daaronder zit, moet Dauntless verlaten. Alle initiates slapen in dezelfde kamer, er is één kamer voor Dauntless Born initiates en één voor Transfer initiates.

Trivia
» Muffins en toast worden meestal geserveerd tijdens het ontbijt.
» Chocolade taart is hun favoriete dessert.
» Als leden te oud worden om fysiek de dingen te doen die ze eerder konden doen, krijgen ze de keuze om Factionless te worden of te sterven.
» De paden in Dauntless Headquarters zijn verraderlijk en moeilijk te beklimmen. Uithoudingsvermogen en het vermogen om dit te kunnen doen is nodig om een lid te zijn. Zodra leden ze niet meer kunnen beklimmen, kunnen ze geen lid van Dauntless meer zijn.
» Een scheldwoord voor de Dauntless is 'Pansy Cake', wanneer ze iets niet durven.
» Om een Dauntless executie uit te voeren moeten drie leiders van Dauntless ieder één wapen hebben waarvan enkel één wapen een kogel erin heeft zitten. Deze wapens worden door elkaar gehusseld en daarna pakt iedere leider een wapen. Het maakt hierbij dus niet uit wie van de drie degene voor hen doodschiet.

_________________

Fear doesn't shut you down; it wakes you up.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://divergent-rpg.actieforum.com
 
Dauntless
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Divergent :: Important :: Handbook :: Information :: Factions-
Ga naar: