IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Abnegation

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sean Cavill
Administrator
avatar

Aantal berichten : 38

Character sheet
Age: 10 years old
Job: Pupil
Partner: Yuk, no way!

BerichtOnderwerp: Abnegation   ma mei 05, 2014 11:18 pm


Abnegation is een van de vijf facties in Chicago, die zich als enige geheel gewijd aan onbaatzuchtigheid en eerst aan anderen denkt vooraleer ze aan zichzelf denken. De stof die ze gebruiken tijdens de Choosing Ceremonie zijn grijze stenen.

Abnegation waardeert onbaatzuchtigheid het meest boven alle anderen. Hun initiates worden, wanneer ze lid willen worden van deze factie, gedwongen om een leven vol ijdelheid en genotzucht te verwerpen en zichzelf te beschermen tegen hebzucht en afgunst, eigenschappen die gezien worden als egoïsme. Roddelen, in de spiegel kijken voor een lange tijd en luxe producten kopen zijn verboden in deze factie. Als lid van Abnegation zal de focus van het leven in het dienen van anderen liggen in plaats van jezelf, iets dat gedaan wordt voor zelfgenot wordt daardoor ontmoedigd. Leden van Abnegations zijn vaak erg stil, omdat ze niet graag de aandacht op zichzelf vestigen en zij vreugde vinden in het helpen van anderen.  
Leden worden verwacht anderen ten allen tijde te helpen,  zelfs als die persoon ook in Abnegation zit. Zij nemen altijd de trap en laten de lift open voor anderen om te gebruiken. Het is niet onnatuurlijk voor anderen om op straat te zien dat een lid van Abnegation iemand helpt met iets zoals het dragen van boodschappen of het behandelen van verwondingen. Immorele acties zoals het gebruiken van wapens voor geweld, worden niet gedaan door Abnegation leden. Zij zullen enkel een wapen gebruiken voor zelfverdediging. Zij zijn door dit alles de enige redelijke factie die de stad kan regeren als politieke leiders. Vanwege hun schijnbare onderdanige aard, denken andere facties vaak dat ze zwak zijn.

Physical Traits
Het belangrijkste doel van Abnegation is om zichzelf te vergeten en anderen te dienen, daarom dragen ze ook enkel grijze kleren, zodat ze minder merkbaar zijn. Abnegation kleren zijn zeer ruim en gesloten, grijze gewaden zijn vaak te vinden onder de leden en de kinderen. Vrouwen hebben hun haar meestal in een staart, terwijl mannen deze zeer kort geknipt hebben. Abnegation knippen hun haren om de drie maanden en om de zes maanden halen ze meestal een stapel van bijna identieke kleding op. De enige versiering die zij mogen dragen is een grijze horloge. Ze begroeten elkaar door formeel met hun hoofd te buigen, aangezien fysiek contact min of meer ontmoedigd is en daarom ook gevreesd. Fysieke uitingen van genegenheid zijn verboden en zelfs zoenen in het openbaar wordt gezien als walgelijk.

Function
De leiders van de stad worden gekozen uit de leden van Abnegation, als algemeen wordt aangenomen dat de wens van de factie om anderen voor zich te zetten de belangrijkste factoren zijn voor echte leiderschap. Veel van de Abnegation leden gaan de politiek in of werken als vrijwilligers.

Initiation
Abnegation Initiation verloopt heel stilletjes. De Initiates moeten eerst dertig dagen lang vrijwilligers werk doen voor de factionless of iets anders. Na deze dertig dagen  moeten ze naast elkaar op bankjes zitten en zullen de volledige leden van Abnegation hun voeten wassen. Daarna zullen ze allemaal een maaltijd aan degene links van hen geven. Nadat ze deze maaltijd met zijn allen gegeten hebben, zijn ze officieel volledige leden van Abnegation. Iedereen die hier volledig aan meedoet wordt een volledig lid van Abnegation.

Trivia
» Leden maken een buiging met hun hoofd als begroeting.
» Leden zijn alleen toegestaan om iedere derde dag van de derde maand voor de spiegel te staan voor het bijwerken van hun kapsel.
» Families leven samen in harmonie, na het eten helpen ze allemaal mee met het schoonmaken.
» De huizen van Abnegation zijn allemaal van dezelfde grootte en vorm.
» Niet iedere familie is religieus, maar sommigen wel.
» Leden krijgen geleerd dat fysieke aanraking krachtig is, aanraking is daarom ook vreemd.
» Kinderen horen niet te praten aan de tafel tijdens het eten, behalve als hun ouders hen iets vraagt. Hun luisterende oren is een cadeau voor hun ouders en als dank voor dit geven zij hen luisterende oren in de woonkamer na het eten.
» Broers en zussen slapen nooit in dezelfde kamer.
» Ze geloven niet in het decoreren van hun kamers. Kunst wordt gezien als onpraktisch en egoïstisch.
»Ze maken nooit echte vriendschappen aangezien dit hard is om te doen wanneer niemand hulp accepteert of over zichzelf wil praten.
» Hun begrafenissen zijn erg somber. Iedereen komt bijeen om de familie van de overledene te steunen. Er is geen gelach of geschreeuw te vinden.
» Ze eten voornamelijk bevroren of verpakt eten, aangezien de Amity boerderijen erg ver weg zijn.
» Ze eten avondeten aan de tafel. Ze geven het voedsel altijd door naar degene rechts van hen en eten pas als iedereen eten heeft.
» Ze heten normaal voedsel en drinken nooit alcohol.
» Ze geloven erin dat zoenen niet iets is om te doen waar anderen bij zijn.
» Ze zien zelfmoord als een actie van egoïsme, omdat iemand die geheel onbaatzuchtig is, niet lang genoeg over zichzelf nadenkt om te verlangen naar de dood.
» Ze vieren geen verjaardagen.
» Een scheldwoord voor Abnegation leden is 'Stiff'.  

_________________

Fear doesn't shut you down; it wakes you up.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://divergent-rpg.actieforum.com
 
Abnegation
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Divergent :: Important :: Handbook :: Information :: Factions-
Ga naar: