IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Serums

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sean Cavill
Administrator
avatar

Aantal berichten : 38

Character sheet
Age: 10 years old
Job: Pupil
Partner: Yuk, no way!

BerichtOnderwerp: Serums   wo mei 21, 2014 1:42 am

Serums
One choice can transform you
Serums zijn de vloeistoffen die een soort simulatie in werking kunnen brengen, per serum is deze simulatie anders. Ze worden óf oraal ingenomen óf met een spuit. Divergents kunnen de meeste serums weerstaan, al vergt het een hele sterke Divergent om het Death Serum, Peace Serum en Truth Serum te weerstaan.

Kleursoorten
Ieder Serum heeft zijn eigenlijk kleur. Hieronder vind je alle verschillende kleuren.
Simulation Serum - Oranje
Truth Serum - Blauw
Peace Serum - Groen
Death Serum - Paars
Paralytic Serum - Donkerpaars
Memory Serum - Wit

Simulation Serum
Het Simulation Serum wordt gebruikt om een simulatie op gang te laten zetten. Dauntless gebruikt dit Serum om hun intiates in hun fearlandscapes te krijgen en hun eigen angsten te laten confronteren. Ook wordt dit Serum gebruikt voor de Apitude Test.

Truth Serum
Het Truth Serum wordt alleen gebruikt door Candor, aangezien zij eerlijkheid boven allen waarderen. Hun Initiates krijgen tijdens in Initiation allemaal dit Serum toegediend zodat ze de waarheid vertellen tegenover iedereen van de factie. Ook wordt het door Candor gebruikt voor ondervraging.

Peace Serum
Het Peace Serum wordt alleen gebruikt door Amity. Hun leden krijgen dit toegediend wanneer ze ruzie hebben gemaakt, zodat ze meestal meteen rustiger worden en in de meeste gevallen zelfs vergeten waarom ze kwaad waren. Ook zit er een lichte dosis van dit Serum in al het brood in Amity.

Death Serum
Zoals de naam al zegt is het Death Serum een Serum die zorgt dat iemand sterft. Dit wordt enkel gedaan wanneer iemand echt slechte dingen heeft gedaan of in sommige gevallen wordt dit zelfs stiekem gedaan door de leiders van de facties omdat iemand Divergent is en zij die zo uit de weg willen ruimen.

Paralytic Serum
Dit Serum zorgt ervoor dat iemand voor een minuut lang niet meer kan bewegen, daarna zullen ze weer bij bewustzijn komen.

Memory Serum
Dit Serum zorgt ervoor dat iemand of een groep mensen hun geheugen verliest en dus eigenlijk al hun herinneringen kwijt raken. Dit Serum is zo ontwikkeld dat het enkel herinneringen uitwist en niet de algemene kennis van een mens; hoe je moet lopen of praten wordt bijvoorbeeld niet uitgewist. Abnegation is in het bezit van dit Serum.


_________________

Fear doesn't shut you down; it wakes you up.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://divergent-rpg.actieforum.com
 
Serums
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Divergent :: Important :: Handbook :: Information-
Ga naar: