IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Candor

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sean Cavill
Administrator
avatar

Aantal berichten : 38

Character sheet
Age: 10 years old
Job: Pupil
Partner: Yuk, no way!

BerichtOnderwerp: Candor   ma mei 05, 2014 11:17 pm


Candor is een van de vijf facties in Chicago, de enige factie die zich geheel gewijd aan eerlijkheid. Hun stof tijdens de Choosing Ceremony is glas.

Candor leden zijn erg serieus over hun opvattingen over eerlijkheid en oneerlijkheid. Zij zien eerlijkheid en betrouwbaarheid als de grondslagen van het moraal en karakter. Zij behandelen eerlijke mensen met veel respect en oneerlijke mensen met veel minachting. Sommigen zullen de leden van Candor misschien beschrijven als echt eerlijk - zelfs als deze eerlijkheid beledigend kan zijn. Een lid van Candor zal dan eerder iemand beledigen met eerlijk zijn, dan tegen iemand te liegen; ook wordt een leden van Candor liever beledigt met eerlijkheid dan dat ze voorgelogen worden. In feite is het niet ongewoon dat leden van Candor eerder de voorkeur hebben aan de bittere waarheid of een respectloze-maar-eerlijke mening dan een troostende leugen. Ze zien volslagen eerlijkheid als de ultieme morele en intellectuele perfectie.

Physical Traits
Ondanks hun eerlijkheid en onpartijdigheid geloven de Candor leden dat de waarheid zwart-wit is, dus dat is ook wat ze dragen. Normaal kleden zij zich erg formeel met pakken en stropdassen voor mannen en vrouwen vaak gezien in lange rokken, terwijl hun alledaagse kleding meestal een zwarte broek en wit t-shirt is. Ze begroeten elkaar door handen te schudden.

Function
De leden van Candor worden vaak gezien als perfecte advocaten, door hun eerlijkheid en betrouwbaarheid. Hun leden hebben dan ook vaak een baan met rechten of de politiek.

Initiation
Wanneer iemand een lid van Candor wilt worden, moet diegene iedere dag als Initiate leugen detector tests ondergaan. Tijdens de laatste test krijgen ze een 'Truth Serum' toegediend, die hen ervan weerhoudt om te liegen waardoor ze enkel de waarheid kunnen spreken, om vervolgens voor alle Candor leden vragen te beantwoorden. Dit wordt gedaan omdat Candor gelooft dat wanneer je geen leugens meer hebt en al je geheimen aan iedereen vertelt hebt, er geen reden meer is om ooit nog te liegen. Alle leden die hier aan willen meedoen, worden uiteindelijk volledige leden van Candor.

Trivia
» Leden vertellen altijd de waarheid in alle delen van de Aptitude Test, zelfs als ze een foto van een man te zien krijgen en gevraagd worden deze te identificeren.
» Leden krijgen geleerd om de lichaamstaal van een persoon te kunnen lezen, zodat ze altijd weten of iemand tegen hen liegt of niet.
» Je weet altijd waar je staat bij hen, want ze vertellen je direct te waarheid. Er is geen manipulatie te vinden in Candor.
» Candor Headquarters is een gebouw dat ooit bekend stond als de 'Merchandise Mart' en nu bekend staat als 'Merciless Mart'.
» Voordat ze mensen in Candor Headquarters toelaten, moeten ze voor het publiek vragen beantwoorden onder invloed van een Truth Serum.
» Sommige leden roken sigaren.
» Leden mogen huisdieren houden.
» Een scheldwoord voor Candor leden is 'Candor Smart Mouths'.
» De voorkeur die Candor leden voor het nagerecht hebben is ijs.

_________________

Fear doesn't shut you down; it wakes you up.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://divergent-rpg.actieforum.com
 
Candor
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Divergent :: Important :: Handbook :: Information :: Factions-
Ga naar: